معاون رئیس‌جمهور: ایجاد هماهنگی در نظام دیجیتال بر عهده وزارت ارتباطات است

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، در این جلسه ضمن یادآوری خاطراتی از وضعیت ارتباطات در گذشته، وزارت ارتباطات را نماد و مظهر مدرنیته در کشور دانست و گفت: وزارت ارتباطات در لبه دانش و کاربردی قرار دارد و فردی جوان، پرانرژی و دارای دانش در رأس آن قرار گرفته که امیدواریم با پیوستن نیروهای جوان دیگر به بدنه دولت، کارآمدی دولت روز به روز افزایش یابد.

وی با اشاره به مزایای گسترده فناوری ارتباطات و اطلاعات، این فناوری را عامل نجات، تسهیل و تسریع در انجام امور عنوان کرد و افزود: با بهره‌گیری از این فناوری، مدیریت و نظارت بر کارهای اجرایی ساده‌تر شده است.

قائم‌پناه با تأکید بر راهبری تجهیزات گسترده ارتباطی در کشور اظهار داشت: امیدواریم با اجرای برنامه‌های وزارت ارتباطات و سایر دستگاه‌ها، اکوسیستم دولت دیجیتال در کشور شکل گیرد و در این حوزه از کشورهای پیشرفته عقب نمانیم.

وی همچنین با اشاره به گزارش مشاور وزیر ارتباطات درباره تعاملات بین‌المللی این وزارتخانه افزود: هر وزارتخانه باید خود را نه در مقایسه با سایر وزارتخانه‌های داخلی، بلکه بر اساس شاخص‌های جهانی ارزیابی کند تا در تعاملات خود رشد و تعالی پیدا کند. در این مسیر، دیپلماسی نیز می‌تواند نقش مؤثری در ارتقا ایفا کند.

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری با اشاره به نتایج نظرسنجی‌های مردمی درباره وضعیت ارتباطات، گفت: تقاضای گسترده‌ای در کشور برای استفاده از اینترنت، فضای مجازی و فناوری‌های نوین وجود دارد؛ بنابراین باید زیرساخت‌ها را متناسب با این تقاضا گسترش دهیم تا ناترازی در این بخش نیز به دیگر ناترازی‌های موجود اضافه نشود.

وی افزود: دولت و بخش خصوصی باید همگام و هماهنگ عمل کنند تا بتوانیم مانند دیگر کشورها سرعت و کیفیت اینترنت و دسترسی‌ها را ارتقا دهیم و رضایتمندی مردم را افزایش دهیم.

قائم‌پناه با اشاره به فعالیت‌های پراکنده در حوزه فناوری، این وضعیت را به سازهای مختلفی تشبیه کرد که بدون هماهنگی، صدایی ناخوشایند تولید می‌کنند و افزود: وزارت ارتباطات باید به‌عنوان محور، هماهنگی میان این جزایر فناوری را ایجاد کند تا از دل این هم‌صدایی، بهره‌وری، رفاه و دسترسی بهتر مردم به خدمات دیجیتال حاصل شود.

وی همچنین به موضوع استفاده از داشبوردهای مدیریتی پرداخت و با انتقاد از ناآشنایی برخی مدیران با این ابزارها، بر ضرورت آموزش مدیران برای بهره‌برداری از پلتفرم‌های نظارتی و مدیریتی تأکید کرد.

معاون اجرایی رئیس‌جمهوری همچنین خواستار ایجاد داشبوردهای کلان مدیریتی شد و از وزارت ارتباطات خواست برای راه‌اندازی آن‌ها همکاری و حمایت لازم را ارائه دهد.

قائم‌پناه با اعلام حمایت از شرکت‌های فعال در بخش خصوصی این حوزه گفت: شرکت‌های بزرگ و توانمند خصوصی می‌توانند نقش مؤثری در تولید ثروت، افزایش رفاه و کاهش فقر ایفا کنند.

وی در پایان این جلسه، آمادگی کامل خود را برای همکاری با وزارت ارتباطات در پیشبرد برنامه‌ها و طرح‌های در دست اجرا اعلام کرد.

۵۸۵۸

18 بازدید

پشت‌پرده واژگانی مانند «اینترنت ملی» و «اینترنت طبقاتی» چیست؟ / دسترسی آزاد به اینترنت حق مسلم شهروندی است

مرضیه ادهم، پژوهشگر رسانه، با نقد واژه‌هایی چون «اینترنت ملی» و «شبکه پاک» تأکید می‌کند که…

اختلال شدید GPS در اطراف تهران / نقشه‌خوان‌ها سردرگم شدند

صبح امروز گزارش‌هایی منتشر شد که از رفع اختلالات GPS در تهران و نواحی جنوبی کشور…

«‌تجربه‌ اینترنت ملی در جنگ ترسناک‌ترین اتفاق بود» / «خواهان اینترنت بدون فیلتر هستیم»

اصطلاحاتی مانند «اینترنت ملی» و «اینترنت طبقاتی» در ایران موجب پنهان‌سازی واقعیت محدودیت‌ها شده و نگرانی‌های…

شناسایی ۳۱۲ زلزله در ماه/ گوگل میلیون‌ها گوشی اندرویدی را مجهز به «سنسور زلزله» کرد!

پروژه‌ای که گوگل در سال ۲۰۲۰ آغاز کرد، حالا به نتیجه‌ای چشمگیر رسیده است و این…

اکانت‌های جعلی بنام ورزشکاران معروف در توییتر را چه کسانی مدیریت می کنند؟

در روزهای اخیر واکنش‌ها به حضور علیرضا فغانی در فینال جام جهانی باشگاه ها و اتفاقات…

ارتش سوسک‌های نینجا چه ماموریتی دارند؟

قربانیانی که زیر آوار ساختمان‌های فروریخته یا تونل‌های ریزش‌کرده گرفتار شده‌اند، شاید روزی به‌کمک ناجیان کوچک…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 14 =