چرا نرخ مصوب نان اعلام‌ نمی شود؟

به گزارش بازار، حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به نابه سامانی های قیمت و کیفیت نان گفت: موضوع طبخ نان، قیمت گذاری و بازرسی که توسط دستگاه های مختلف و اتحادیه مربوطه انجام می شود، دچار شرایطی شدیم بدلیل آنکه متولی واحدی را برای این موضوع تعیین نکردند و دستگاه های مختلف در این ارتباط برنامه ریزی و پیگیری می کنند که متاسفانه چندوجهی بودن موضوع کمکی به حل این مسئله نمی کند.

وی با بیان اینکه نان قوت غالب مردم است، افزود: از خزانه دولت یارانه قابل توجهی برای نان پرداخت می شود، بیشترین یارانه در شرایط کنونی برای نان پرداخت می شود که نیاز دارد نظارت دقیق و قیمت مناسب با احتساب یارانه ای پرداخت می شود، صورت بگیرد چراکه مردم و نانوایان ناراضی هستند و پیرو این موضوع جلسه ای با استانداری، تنظیم بازار، جهاد کشاورزی و غله گذاشتیم که ساماندهی برای یکسان سازی قیمت نان و نظارت واحدهای صنفی داشته باشیم.

رستگار ادامه داد: واقعیت امر آن است که طی چند سال گذشته قیمت نان واقعی نبوده است و به علت یارانه ای بودن، نرخ آن دستوری است و این طور نبوده که اتحادیه تصمیم بگیرد که قیمتی اعلام کند و همه ملزم به اجرای آن باشند.

به گفته این مقام مسئول، نرخ آردی که به اتحادیه و اعضای صنف داده می شود، دولتی و آزادپز است و کیفیت بر مبنای نوع یک، نوع ۲ و ۶ متفاوت است، باید کاری انجام شود که نظارت دقیق شود چراکه تاکنون نظارت و جرایم ما بازدارنده نبوده است و به این نتیجه رسیدیم که اتحادیه ها متولی امور صنف هستند و موظف هستند که بر واحدها نظارت داشته باشند تا بازار را کنترل کنند.

وی با تاکید بر واقعی شدن قیمت نان بیان کرد: پیشنهاد ما این است که قیمت نان برمبنای آنالیزی که اتحادیه صنفی و کارشناسان اتاق اصناف گرفتند، واقعی شود و بهترین پیشنهاد این است که یارانه مستقیم به مردم پرداخت شود.

رئیس اتاق اصناف تهران گفت: ما در اتاق اصناف کارشناس این موضوع هستیم وقتی یک متولی برای موضوع داریم که قانونی است، از این رو به جای آنکه اختیارات بگیریم و به دستگاه های دیگر بدهیم و چند نظارتی صورت بگیرد، کار سخت می کند و دستگاه نانینو قرار بود آنالیزی بگیرد که واحدهای صنفی چه رفتاری داشته باشند که متاسفانه دستگاه نانینو تصمیم گیر شده است. باید کار به اتحادیه سپرد و جای هیچ ابهامی وجود نداشته باشد تا نرخ شمال و جنوب تهران و شهرستان ها با یکدیگر متفاوت باشد که نشان می دهد سیاست جوابگو نبوده است. براین اساس میزان نان مصرفی خانوار مشخص است و یارانه باید مستقیم به خانوارها پرداخت شود.

16 بازدید

چشم‌ انداز جهانی گندم؛ رشد حاشیه‌ای تولید و کاهش ذخایر| پیش بینی فائو از تولید گندم ایران

فائو در چشم انداز جهانی گندم از رشد تولید، کاهش ذخایر و بهبود تجارت بین‌المللی گندم…

رقابت نابرابر مستاجران ایرانی با اتباع افغانستان| کارگران در نقش مشاوران املاک

حضور زیاد اتباع افغانستانی در بازار مسکن اگر چه موجب رشد قیمت اجاره شده بود اما…

حجم مبادلات بین ایران و ارمنستان به حدود ۱ میلیارد دلار رسید

مهدی سبحانی سفیر ایران در ارمنستان در تلویزیون رسمی این کشور گفت حجم معاملات بین ارمنستان…

الزام به اخذ مجوز محیط زیست برای واردات تریلی و اتوبوس کارکرده حذف شد

سازمان توسعه تجارت اعلام کرد: الزام به اخذ مجوز محیط زیستی برای واردات کشنده و اتوبوس…

نقش کلیدی ایران در بخش لبنیات خاورمیانه| برآورد بازار ۲۰۵۴۲میلیون دلاری پنیر فرآوری‌شده

ایران با تعهد ویژه به دامداری، به عنوان بازیگر کلیدی در بخش لبنیات خاورمیانه مطرح است…

مشاغل خانگی؛ فرصتی طلایی در دل چالش‌ها | زنان روستایی کرمان، پایه‌گذاران اقتصادی بی‌صدا

کرمان- مشاغل خانگی در کرمان با وجود چالش‌های متعدد، به منبع درآمد پایدار برای زنان روستایی…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − سیزده =