واکنش خانه صمت ایران به قطعی گسترده برق واحدهای تولیدی

به گزارش بازار، در این بیانیه که به صورت نامه‌ای سرگشاده خطاب به دکتر مسعود پزشکیان، رئیس دولت چهاردهم نوشته شده، آمده است: با توجه به افزایش غیر قابل قبول قطعیهای برق بخش تولید که در عمل مزید بر تمامی گرفتاریها و معضل های پایان ناپذیر تولید کنندگان شده است به سوی شرایطی پیش میرویم که فعالیت اقتصادی توجیه پذیر را غیر ممکن می سازد.

در دنباله نامه این نامه هیات مدیره خانه صمت ایران، آمده است: انتظار داریم دولت محترم که حفظ امنیت اقتصادی، غذایی و سرمایه گذاری را به عنوان دغدغه ای مهم و حیاتی برای کشور می‌پذیرد بر این باور است که غیر قابل تحمل شدن و ادامه وضع فعلی منجر به بر هم خوردن تعادل امنیتی کشور میشود.

نویسندگان این بیانیه همجنین با مخاطب قرار دادن رئیس دولت چهاردهم اینطور متذکر شده اند: باید به طور جدی تمامی وجهه همت خود را بر این قرار دهد که با اقتدار و هوشمندانه بروکراسی ناکارآمد و مدیریتهای منفعلانه برخی دستگاه‌های ذی ربط به کنار زند و با عمل به شعار خود یعنی وفاق ملی با استقبال از نظرات و همراهی بخش خصوصی و کارشناسان این بخش بازبینی جدی در برنامه‌ها و اقدامات خود داشته و زمینه را برای رفع مشکل انرژی تولید کنندگان داشته باشد.

در بخش دیگری از این نامه از عملکرد دستگاه‌های متولی و مرتبط با تامین انرژی اینطور انتقاد شده است: ما در حد اطلاعات منتشره از محدودیتهای حال حاضر تولید کنندگان انرژی برق آگاهیم و میدانیم که این معضل بزرگ یک شبه به وجود نیامده و حاصل سالها ناکارآمدی و بی تدبیری است اما آن چه برایمان غیر قابل فهم به نظر میرسد این است که چرا علی رغم این بحران جدی تسهیل و تسریع در حمایت تمام قد و صدور مجوزها برای مشارکت و سرمایه گذاری بخش خصوصی در تولید پنلهای خورشیدی و توربینهای بادی ایجاد مزارع تولید برق تجدیدپذیر واردات تجهیزات مورد نیاز و انتقال فناوری روز صورت نمی گیرد؟

در نهایت هیات مدیره خانه صمت ایران از آمادگی خود برای خاتمه دادن به این وضغیت بحرانی خبر داده است: اعضای این تشکل فراگیر اقتصادی که به شدت از تسری زبانها و بحرانهای اقتصادی آینده کسب و کارها نگرانیم، آمادگی خود و کلیه فعالان بخش تولید کشور را برای تشریک مساعی و مشارکت برای رفع این بحران و افزایش تولید و بهره وری انرژی به حضورتان ابراز داشته و انتظار داریم بر خلاف آنچه که تاکنون حتی از همفکری و کسب نظر بخش خصوصی و تشکلهای فراگیر اقتصادی دریغ شده است شاهد اقدامات درست و به موقع و پیشگیرانه از سوی دولت محترم باشیم.

خانه صمت ایران همچنین در این نامه، خواستار اتخاذ سیاستی جبرانی از سوی دولت برای حمایت از بخش تولید شده است: اتخاذ سیاستهای جبرانی مانند اعمال شرایط فورس ماژور قوه قاهره استمهال تقسیط و بخشودگی جرایم دیرکرد و …. در انجام تعهدات پیشین واحدهای تولیدی در برابر بانکها امور مالیاتی تأمین اجتماعی گمرکات و سایر اشخاص نیز از جمله انتظارات به حق بخش تولید کشور است.

پایان این نامه از رئیس حمهور خواسته شده است تا در روبه و رفتار متولیان دولتی با فعالان اقتصادی تغییر ایجاد کند: لطفا به همکاران محترم در دولت بفرمائید اجتناب از رو در رو شدن با نمایندگان فعالان اقتصادی و شنیدن درد دلها و گلایه ها و پیشنهادات آنان اگر چاره ساز بود وضعیت در حال حاضر چنین نمیشد.

19 بازدید

چشم‌ انداز جهانی گندم؛ رشد حاشیه‌ای تولید و کاهش ذخایر| پیش بینی فائو از تولید گندم ایران

فائو در چشم انداز جهانی گندم از رشد تولید، کاهش ذخایر و بهبود تجارت بین‌المللی گندم…

رقابت نابرابر مستاجران ایرانی با اتباع افغانستان| کارگران در نقش مشاوران املاک

حضور زیاد اتباع افغانستانی در بازار مسکن اگر چه موجب رشد قیمت اجاره شده بود اما…

حجم مبادلات بین ایران و ارمنستان به حدود ۱ میلیارد دلار رسید

مهدی سبحانی سفیر ایران در ارمنستان در تلویزیون رسمی این کشور گفت حجم معاملات بین ارمنستان…

الزام به اخذ مجوز محیط زیست برای واردات تریلی و اتوبوس کارکرده حذف شد

سازمان توسعه تجارت اعلام کرد: الزام به اخذ مجوز محیط زیستی برای واردات کشنده و اتوبوس…

نقش کلیدی ایران در بخش لبنیات خاورمیانه| برآورد بازار ۲۰۵۴۲میلیون دلاری پنیر فرآوری‌شده

ایران با تعهد ویژه به دامداری، به عنوان بازیگر کلیدی در بخش لبنیات خاورمیانه مطرح است…

مشاغل خانگی؛ فرصتی طلایی در دل چالش‌ها | زنان روستایی کرمان، پایه‌گذاران اقتصادی بی‌صدا

کرمان- مشاغل خانگی در کرمان با وجود چالش‌های متعدد، به منبع درآمد پایدار برای زنان روستایی…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + 9 =