گزارش بلومبرگ درباره تأثیرات تحریم‌های جدید آمریکا علیه نفت ایران

به گزارش اکوایران، تحریم‌های جدید دولت ترامپ علیه نفت ایران ممکن است باعث شود که فعالان بازار با افزایش انتقال‌های کشتی به کشتی یا خاموش کردن سیگنال‌های موقعیت‌یابی جغرافیایی برای مدت طولانی‌تر، پاسخ دهند.

به نوشته بلومبرگ، شرکت‌کنندگان بازار که نمی‌خواستند هویتشان در هنگام صحبت درباره مسائل حساس فاش شود، به بلومبرگ اعلام کردند: «آن‌ها باید این کار را انجام دهند، زیرا این محدودیت‌ها موانع را برای کسانی که به‌دنبال انتقال بشکه‌های نفت ایران به مشتریان خود هستند، افزایش داده است.»

ایالات متحده در روز دوشنبه 13 کشتی به علاوه سایر نهادها و افراد را هدف قرار داد که تلاشی برای بازگشت به استراتژی موسوم به فشار حداکثری علیه تهران است که برای کاهش درآمدهای دولت ایران طراحی شده است. ایران به‌عنوان عضو اوپک سال‌هاست که با محدودیت‌ها مواجه است و دولت بایدن نیز محدودیت‌هایی اعمال کرده بود. چین واردکننده اصلی نفت ایران است و بیشتر بشکه‌های نفت ایران به پالایشگاه‌های مستقل می‌روند. 

بنجامین تانگ از S&P Global Commodities at Sea، مدعی شد: «آن‌ها به‌تدریج پیچ‌ها را محکم‌تر می‌کنند.»

شرکت‌کنندگان بازار گفتند که ممکن است انتقال‌های کشتی به کشتی که در آن محموله‌ها بین کشتی‌ها در دریا جابه‌جا می‌شوند، افزایش یابد تا منشأ بشکه‌ها بیش از گذشته پنهان بماند. این در حالی است که بنا به ادعای بلومبرگ، بنادر چین بیش از پیش نگران دیده شدن به عنوان تسهیل‌کننده این تجارت شده‌اند و یک اپراتور بندر تحت مدیریت دولت ماه گذشته میلادی از پایانه‌های خود خواست تا نفت‌کش‌های تحریم‌شده را رد کنند. 

بر اساس داده‌های کپلر و اس‌اندپی، از کشتی‌هایی که روز دوشنبه هدف قرار گرفتند، دو نفت‌کش بسیار بزرگ به‌تازگی در حالیکه در نزدیکی مالزی بودند، یک محموله را انتقال داده‌اند. تانکر Amak که یک کشتی 23 ساله است، 2 میلیون بشکه نفت خام ایران را به Ayden که در سال 2008 ساخته شده است، منتقل کرد. هر دو کشتی همچنان در همان منطقه هستند. 

به‌طور جداگانه، گزارش کپلر نشان می‌دهد دو نفت‌کش بسیار بزرگ دیگر که روز دوشنبه در لیست سیاه قرار گرفتند، در راه چین هستند و هر کدام بیش از 2 میلیون بشکه نفت ایران را حمل می‌کنند.

بر اساس داده‌های رهگیری بلومبرگ، Lydia II، یک نفت‌کش بسیار بزرگ که در سال 2009 ساخته شد، در 22 ژانویه (3 بهمن) در نزدیکی مالزی بود، سپس این کشتی سیگنال خود را خاموش کرد و در 20 فوریه (2 اسفند) دوباره ظاهر شد. انتظار می‌رود که این کشتی در پایان ماه جاری میلادی به چین برسد. 

«فیونا»، یک نفت‌کش بسیار بزرگ که در سال 2008 تکمیل شد، محموله فعلی خود را در 15 فوریه (27 بهمن)‌ از یک نفت‌کش ناشناس دریافت کرد و باید تقریبا در پایان فوریه به چین برسد.

 

24 بازدید

برنامه قطعی برق تهران امروز یکشنبه ۲۹ تیرماه ۱۴۰۴+ جدول

جدول قطعی برق تهران ۲۹ تیر ۱۴۰۴ اعلام شد. در این گزارش لیست کامل مناطق، ساعات…

هیچ پروژه‌ای را بدون پیوست محیط‌زیستی اجرا نمی‌کنیم

مدیر عامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس نوشت: ما در خانواده بزرگ صنعت پتروشیمی به استقبال…

اگر سد ماملو از مدار خارج شود، چه اتفاقی برای آب تهران می‌افتد؟

خروج از مدار سد ماملو که تا پیش از پایان مردادماه، بسیار محتمل است و در…

اطلاعیه مهم آبفای تهران درباره افت فشار آب در برخی مناطق

براساس اعلام شرکت آبفای استان تهران، با تداوم شرایط اقلیمی در ماه‌های گرم پیش رو که…

برنامه قطعی برق تهران امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴

برنامه قطعی برق تهران شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ طبق برنامه قطعی برق به‌طور رسمی اعلام شده…

قطعی ۲۲ ساعته آب در تهران و بحران ذخایر سدها

براساس گزارش‌ها، به‌دلیل کاهش شدید ذخایر سدهای تهران و خالی بودن ۸۶ درصد ظرفیت آن‌ها، برخی…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + شش =