قطع برق بر شبکه اینترنت، موبایل‌ها و خودپردازها تاثیر منفی می‌گذارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش ایسنا، حمید نجف در ارزیابی تاثیر قطعی مکرر برق و گاز بر فعالیت بنگاه‌های اقتصادی و واحدهای تولیدی گفت: قطعی برق و انرژی بر فعالیت بسیاری از کارخانه‌ها و اشتغال کارگران تاثیر می‌گذارد و خسارات جبران ناپذیری به کارفرمایان و تولیدکنندگان وارد می‌کند.

وی ادامه داد: طی چند سال اخیر با ناترازی‌های انرژی به ویژه برق و گاز مواجه شده‌ایم و این ناترازی‌ها بخشی به دلیل افزایش تقاضا و به موازات آن عدم سرمایه‌گذاری و عدم چاره‌جویی در دوره‌های مختلف بوده که باعث شده امروز تاثیرات منفی آن را شاهد باشیم.

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه دود ناشی از زیان ناترازی به چشم تولید و کارگران می‌رود، اظهار کرد: در مواقع بحرانی همواره صنایع تولیدی و اقشار ضعیف هستند که باید تاوان بدهند لذا در چنین شرایطی برای جلوگیری از لطمه بیشتر به بخش‌های اقتصادی و کارگران خطوط تولید باید اقدامات عاجل صورت گیرد.

نجف تصریح کرد:قطع برق نه تنها بر کارخانه‌ها بلکه بر زندگی مردم هم اثرگذار است زیرا با قطع برق، شبکه اینترنت و مخابرات دچار اختلال می شود،موبایل‌ها،دستگاه‌های POS و خودپردازها،بانک‌ها و بیمارستان‌ها که با برق کار می‌کنند و مجتمع‌ها و واحدهای مسکونی که دارای پمپ آب و آسانسور هستند هم به مشکل برمی‌خورند؛ بنابر این قطعی برق و انرژی بر کل کشور تاثیرگذار است و باید با تدابیر ویژه و مدیریت اصولی از بروز بحران جلوگیری کرد.

وی درعین حال توقف فعالیت مزارع ماینری را برای عبور از بحران قطعی برق و گاز پیشنهاد کرد و گفت:متاسفانه برخی از این مزارع توسط مراکزی از قدرت شکل گرفته که دولت توان مقابله با آنها را ندارد به همین دلیل برق کارخانه‌های تولیدی و نهایتا واحدهای مسکونی قطع می‌شود  و این رویه درست نیست.

به گفته این کارشناس اقتصادی، وزارت نیرو باید مناطقی را که به طور غیرقانونی به استخراج رمز ارز مشغولند و در آنها سیگنال مصرف برق زیاد دریافت می‌کند را شناسایی کند و مانع مصرف بیش از حد استاندارد برق شود تا به کارخانه‌ها و شبکه خانگی فشار وارد نشود.

نجف همچین صادرات برق در شرایطی که کشور با کمبود برق روبه‌روست به صلاح ندانست و گفت:اگر در داخل کشور به ویژه در ماه‌های اوج مصرف به انرژی نیاز داریم، می‌توانیم صادرات برق نداشته باشیم یا حداقل بندی در قرارداد صادرات برق بگنجانیم که در صورت نیاز داخلی صادرات برق کاهش یابد زیرا نمی‌توان به دلیل صادرات به کشورهای همجوار کشور را با بحران روبه‌رو کرد.

۲۲۷۲۲۷

19 بازدید

پشت‌پرده واژگانی مانند «اینترنت ملی» و «اینترنت طبقاتی» چیست؟ / دسترسی آزاد به اینترنت حق مسلم شهروندی است

مرضیه ادهم، پژوهشگر رسانه، با نقد واژه‌هایی چون «اینترنت ملی» و «شبکه پاک» تأکید می‌کند که…

اختلال شدید GPS در اطراف تهران / نقشه‌خوان‌ها سردرگم شدند

صبح امروز گزارش‌هایی منتشر شد که از رفع اختلالات GPS در تهران و نواحی جنوبی کشور…

«‌تجربه‌ اینترنت ملی در جنگ ترسناک‌ترین اتفاق بود» / «خواهان اینترنت بدون فیلتر هستیم»

اصطلاحاتی مانند «اینترنت ملی» و «اینترنت طبقاتی» در ایران موجب پنهان‌سازی واقعیت محدودیت‌ها شده و نگرانی‌های…

شناسایی ۳۱۲ زلزله در ماه/ گوگل میلیون‌ها گوشی اندرویدی را مجهز به «سنسور زلزله» کرد!

پروژه‌ای که گوگل در سال ۲۰۲۰ آغاز کرد، حالا به نتیجه‌ای چشمگیر رسیده است و این…

اکانت‌های جعلی بنام ورزشکاران معروف در توییتر را چه کسانی مدیریت می کنند؟

در روزهای اخیر واکنش‌ها به حضور علیرضا فغانی در فینال جام جهانی باشگاه ها و اتفاقات…

ارتش سوسک‌های نینجا چه ماموریتی دارند؟

قربانیانی که زیر آوار ساختمان‌های فروریخته یا تونل‌های ریزش‌کرده گرفتار شده‌اند، شاید روزی به‌کمک ناجیان کوچک…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 5 =