خبر خوش برای سامسونگ‌بازها

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش گجت‌نیوز، با نزدیک‌تر شدن به زمان عرضه سامسونگ S۲۵، منابع جزئیات مختلفی را درباره آن افشا می‌کنند؛ ولی چیپست این گوشی سامسونگ طی چند ماه اخیر محل اختلاف بود. بعد از این‌که سامسونگ در گزارش مالی اخیر خود به صراحت از اگزینوس ۲۵۰۰ نام برد، انتظار می‌رفت که این چیپ در سری گلکسی S۲۵ به کار گرفته شود. گزارشی جدید اما حاکی از این است که همه نسخه‌های این سری در سراسر جهان از اسنپدراگون ۸ الیت، چیپست تازه‌معرفی‌شده کوالکام، بهره خواهند برد.

اسنپدراگون ۸ الیت، چیپست انتخابی سامسونگ برای گلکسی S۲۵

حضور «تی‌ام رو» (TM Roh)، مدیر بخش موبایل سامسونگ، در رویداد معرفی اسنپدراگون ۸ الیت باعث گمانه‌زنی درباره استفاده از این تراشه در گلکسی اس ۲۵ شد. به‌تازگی «آیس یونیورس» (Ice Universe)، افشاگر معروف هم ادعا کرد که اس ۲۵، اس ۲۵ پلاس و اس ۲۵ اولترا همه با اسنپدراگون ۸ الیت در سطح جهان عرضه خواهند شد.

آیس یونیورس همچنین اشاره کرد که چیپست‌های اگزینوس ۲۵۰۰ و مدیاتک ۹۴۰۰ در هیچ‌کدام از نسخه‌های سری پرچمدار جدید سامسونگ به کار گرفته نمی‌شوند. برای آن دسته از طرفداران سامسونگ که انتظظار داشتند S۲۵ به چیپست کوالکام مجهز باشد، این خبر خوشایندی است. البته از آنجا که صرفاً در حد گزارش است، نمی‌توان نسبت به آن مطمئن بود.

خبر خوش برای سامسونگ‌بازها

سامسونگ در سال ۲۰۲۴ نسخه‌های معمولی و پلاس گلکسی S۲۴ را با چیپست اگزینوس ۲۴۰۰ در همه مناطق به‌جز آمریکا، کانادا و چین عرضه کرد. نسخه اولترا هم در اقصی نقاط جهان با اسنپدراگون ۸ نسل ۳ در دسترس قرار گرفت. اگزینوس ۲۴۰۰ با این‌که پیشرفتی چشمگیر را نسبت به نسل قبل خود تجربه کرده بود، کماکان به سطح چیپست‌های رقیب از کوالکام، مدیاتک و اپل نمی‌رسید.

انتظار می‌رفت اگزینوس ۲۵۰۰ به‌خاطر فناوری تولید ۳ نانومتری نسل دومی و نسل جدید هسته‌های سی‌پی‌یو ARM، پیشرفت عظیم دیگری را به خود ببیند. با وجود این، شنیده‌ها حکایت از این دارند که سامسونگ نمی‌تواند این چیپ را به تعداد کافی با کیفیت مطلوب تولید کند و از به‌کارگیری آن در گلکسی اس ۲۵ منصرف شده است.

تست‌ها نشان می‌دهند که اسنپدراگون ۸ الیت، چیپست گلکسی S۲۵، سرعت به‌شدت بالایی دارد. سرعت واحد پردازنده یا سی‌پی‌یو این چیپ تقریباً به A۱۸ پرو، چیپ پرچمدار اپل، می‌رسد. واحد گرافیکی یا جی‌پی‌یو آن حتی از A۱۸ پرو سریع‌تر و کم‌مصرف‌تر است.

۲۲۷۲۲۷

29 بازدید

پشت‌پرده واژگانی مانند «اینترنت ملی» و «اینترنت طبقاتی» چیست؟ / دسترسی آزاد به اینترنت حق مسلم شهروندی است

مرضیه ادهم، پژوهشگر رسانه، با نقد واژه‌هایی چون «اینترنت ملی» و «شبکه پاک» تأکید می‌کند که…

اختلال شدید GPS در اطراف تهران / نقشه‌خوان‌ها سردرگم شدند

صبح امروز گزارش‌هایی منتشر شد که از رفع اختلالات GPS در تهران و نواحی جنوبی کشور…

«‌تجربه‌ اینترنت ملی در جنگ ترسناک‌ترین اتفاق بود» / «خواهان اینترنت بدون فیلتر هستیم»

اصطلاحاتی مانند «اینترنت ملی» و «اینترنت طبقاتی» در ایران موجب پنهان‌سازی واقعیت محدودیت‌ها شده و نگرانی‌های…

شناسایی ۳۱۲ زلزله در ماه/ گوگل میلیون‌ها گوشی اندرویدی را مجهز به «سنسور زلزله» کرد!

پروژه‌ای که گوگل در سال ۲۰۲۰ آغاز کرد، حالا به نتیجه‌ای چشمگیر رسیده است و این…

اکانت‌های جعلی بنام ورزشکاران معروف در توییتر را چه کسانی مدیریت می کنند؟

در روزهای اخیر واکنش‌ها به حضور علیرضا فغانی در فینال جام جهانی باشگاه ها و اتفاقات…

ارتش سوسک‌های نینجا چه ماموریتی دارند؟

قربانیانی که زیر آوار ساختمان‌های فروریخته یا تونل‌های ریزش‌کرده گرفتار شده‌اند، شاید روزی به‌کمک ناجیان کوچک…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 2 =