توضیح دانشگاه تهران در خصوص ریزش سقف یکی از خوابگاه‌ها

به گزارش خبرآنلاین، دکتر علی حسین رضائیان در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب در توضیح ریزش سقف یکی از خوابگاه های دانشگاه تهران اظهار کرد: از زمانی که مسئولیت معاونت دانشجویی دانشگاه تهران را بر عهده گرفتم، شاهد مشکلات حوزه خوابگاه های دانشجویی هستم. در واقع زمانی که به صورت بی رویه و بدون توجه به ظرفیت اعلام شده دانشگاه، دانشجو جذب می‌شود، قطعا باید شاهد مشکلات این چنینی باشیم.

وی در ادامه تصریح کرد: متاسفانه ظرفیت خوابگاه های دانشجویی دانشگاه تهران متناسب با افزایش ظرفیت دانشجو تغییری نکرده و دانشگاه نتوانسته است خوابگاه جدیدی برای دانشجویان خود بسازد؛ لذا دانشجویان در قالب شهر دانش اطراف پردیس مرکزی دانشگاه یعنی ساختمان های خیابان ۱۶ آذر و انقلاب در ساختمان هایی که عمدتا کلنگی و بعضا با ۳۵ سال به بالا سن دارند، اسکان داده شدند.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه اخیرا سقف یکی از اتاق های خوابگاه قدس که از جمله خوابگاه های قدیمی و اطراف پردیس مرکز دانشگاه است به دلیل قدمت بالای ساختمان ریزش کرد، خاطرنشان کرد: خوشبختانه در این سانحه هیچ دانشجویی آسیب ندید و به دلیل اینکه دانشجویان در ایام امتحانات هستند و امکان جابجایی آنها وجود نداشت؛ بنابراین دو اتاقی که سقف آن ریزش کرده بود را تخلیه و اقدامات تعمیر انجام شد.

دکتر رضائیان با بیان اینکه بودجه تعمیر و تجهیز خوابگاه ها که از سوی سازمان برنامه و بودجه تخصیص می یابد پاسخگوی نیاز نیست، گفت: وقتی عنوان می شود دانشگاه تهران ۹۰ سال عمر دارد قطعا ساختمان های این دانشگاه نیز عمر بالایی دارند؛ اما این در حالی است که بودجه های تعمیر و تجهیز بدون در نظر گرفتن قدمت این ساختمان ها پرداخت می شود.

این استاد دانشگاه تهران از تصویب طرح سامان دهی خوابگاه های سطح شهر این دانشگاه در هیات رئیسه خبر داد و گفت: بر اساس این طرح قرار است ۸ خوابگاه سطح شهر که عمدتا در اطراف پردیس مرکزی هستند، در تابستان امسال جمع آوری شوند؛ چرا که به دلیل هزینه بسیار بالا امکان بازسازی این ساختمان ها وجود ندارد؛ به طور مثال اگر بخواهیم همین ساختمان قدس ۳ که اخیر سقف یکی از اتاق های آن ریزش کرده را بازسازی کنیم، باید ۵۰ میلیارد تومان بودجه داشته باشیم.

رئیس سازمان خدمات دانشجویی دانشگاه تهران افزود: با دانشکده های دانشگاه رایزینی هایی انجام شده تا ساختمان هایی که فعلا به آن نیاز ندارند را در اختیار معاونت دانشجویی قرار دهند تا بتوانیم ۸ خوابگاه سطح شهر را جمع آوری کنیم؛ البته تعمیر و تجهیز این ساختمان ها نیز نیازمند بودجه بسیاری است که امیدواریم بتوانیم از کمک های صندوق رفاه دانشجویان، خیرین و بنیاد حامیان دانشگاه در این زمینه بهره مند شویم.

رضائیان با بیان اینکه کار تخلیه ساختمان ۸ خوابگاه فوق پس از ۱۵ تیرماه آغاز می شود، گفت: حدود ۱۰۰۰ دانشجو ساکن این خوابگاه ها هستند؛ ضمن اینکه به طور کلی ۳۰۰۰ دانشجوی ما در خوابگاه های سطح شهر اسکان داده شدند که باید این خوابگاه ها نیز ساماندهی شوند.

٤٧٢٣٦

18 بازدید

واکنش وزیر علوم به حذف کنکور

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۸۵ درصد داوطلبان بدون…

اقدام این مرد ۸۳ ساله در دانشگاه لیورپول همه را متعجب کرد/ عکس

یک پژوهشگر ۸۳ ساله معماری به یکی از مسن‌ترین افرادی تبدیل شده که از دانشگاه لیورپول…

خبر مهم برای دانش‌آموزان دبیرستانی

مدیر کل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و پرورش از آغاز فرآیند انتخاب رشته دانش‌آموزان…

واکنش معاون وزارت علوم به امنیت کنکور

معاون آموزشی وزیر علوم با بیان اینکه کنکور با امنیت کامل برگزار شد، گفت: سال تحصیلی…

انتقاد از رسانه ملی؛ چرا آموزش‌های پزشکی در جنگ ۱۲ روزه غایب بودند؟/ «به آموزش طب نظامی نیاز داشتیم، نه طب سنتی»

یک پزشک به خبرآنلاین می‌گوید: «انتظار داشتیم رسانه ملی در مواقع خطر به کمک مردم بیاید…

داوطلبان نامرئی و پراسترس کنکور!/ عکس

کنکور به ازای هر داوطلب حاضر در جلسه، دست‌کم یک داوطلب نامرئی هم دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + 16 =