تهران نجات پیدا کرد

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از شرکت آب منطقه‌ای تهران، بهزاد پارسا خاطرنشان‌کرد: طرح آبرسانی به شهر تهران از سد تنظیمی امیرکبیر شامل تونل انتقال به طول ۳۰ کیلومتر و فاز نخست تصفیه‌خانه ششم تهران به ظرفیت ۷.۵ مترمکعب در ثانیه و تأسیسات وابسته است که با هدف جایگزینی سیستم‌های موجود انتقال و تصفیه آب شرب شهر تهران، فراهم کردن امکان بررسی، بازسازی و اصلاح سیستم‌های موجود انتقال و تصفیه آب شرب پایتخت در حال تکمیل است.

وی افزود: از ظرفیت یاد شده پنج متر مکعب آن وارد مدار بهره برداری شده و ۲.۵ متر مکعب آن در حال اجرا است.

پارسا ادامه‌داد: سیستم آبگیری تونل و همچنین تونل انتقال آب با پیشرفت ۱۰۰ درصد، فاز نخست تصفیه‌خانه با پیشرفت ۹۶ درصد و سیستم انتقال آب سرریز تصفیه‌خانه با پیشرفت ۱۰۰ درصدی شامل این اجزا است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران، امکان انتقال کامل حقابه تهران از منابع غربی، فراهم کردن امکان بررسی، بازسازی و اصلاح سیستم‌های موجود انتقال و تصفیه آب در تهران و آبرسانی به مناطق با ارتفاع بالا تحت پوشش تصفیه‌خانه را از جمله اهداف این طرح برشمرد.

وی گفت: کاهش هزینه‌های پمپاژ و صرفه‌جویی در مصرف انرژی و هزینه‌های بهره‌برداری و نگهداری سیستم‌های موجود توزیع آب، آبرسانی به مناطق گسترش یافته شهری، افزایش ظرفیت تصفیه آب در شهر تهران، حفاظت کیفی آب شرب تخصیص یافته از نقطه نظر آلودگی‌های موجود در حاشیه رودخانه، افزایش کیفیت آب شرب شهروندان و ارتقای ایمنی سیستم انتقال آب شرب تهران نیز از دیگر اهداف طرح مذکور است.

پارسا درباره ویژگی‌های خاص تصفیه‌خانه ششم تهران، خاطرنشان کرد: با قرار گرفتن تصفیه‌خانه ششم در بالاترین رقوم ارتفاعی، انتقال آب از تصفیه‌خانه به صورت کاملاً ثقلی به شبکه توزیع انجام خواهد شد. در ضمن انتقال آب به صورت تونل از مبدأ تا تصفیه‌خانه، جلوگیری از هرگونه آلودگی در طول مسیر انتقال را در پی خواهد داشت.

وی گفت: طراحی تصفیه‌خانه جهت بهره‌برداری کامل به صورت اتوماتیک و هوشمند، از جمله ویژگی‌های خاص دیگر تصفیه‌خانه ششم تهران است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران، درصد پیشرفت فاز نخست تصفیه‌خانه ششم را تا پایان سال ۱۴۰۳ برابر ۷۵.۶ درصد خواند و گفت: پیشرفت کل طرح شامل تونل انتقال، سیستم آبگیر و سرریز تصفیه‌خانه معادل ۹۶ درصد است.

وی در خصوص اعتبار این طرح افزود: تاکنون اعتباری بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان هزینه و طرح برای تکمیل نیازمند یک‌هزار و ۱۰۰میلیارد تومان است.

پارسا افزود: به منظور تسهیل در پرداخت‌ها به پیمانکاران و جلوگیری از وقفه در روند طرح، تخصیص کامل اعتبارات مورد درخواست است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای تهران در پایان با اشاره به تداوم خشکسالی‌های اخیر و کم بارشی سال آبی جاری خاطرنشان کرد: با توجه به کاهش بارندگی‌ها به میزان بیش از ۴۳ درصد نسبت به متوسط درازمدت در سطح استان که آثار نامطلوب آن سبب کاهش ذخائر آبی سطحی و زیرزمینی شده و از سوی دیگر افزایش دما باعث تشدید تبخیر و نیاز به مصرف بیشتر آب برای اهداف شرب و کشاورزی شده، از هموطنان استان تقاضا داریم با مدیریت مصرف در حفظ این ذخیره حیاتی، دقت لازم را به کار بسته و توجه کنند که هر قطره آب یک زندگی است.

 

کانال تلگرام گسترش نیوز

اینستاگرم گسترش نیوز


منبع:

ایرنا



کدخبر:
354076


پریا ابراهیمی

16 بازدید

مجلس بالاخره مقصر اصلی بحران بنزین را معرفی کرد

خودروها و موتورسیکلت‌های فرسوده نه‌تنها بنزین را هدر می‌دهند، بلکه با آلودگی هوا سلامت جامعه را…

اقتصاد ایران جانِ تازه گرفت | دولت پزشکیان شاهکار کرد

افزایش تولید روزانه ۳۸ هزار بشکه‌ نفت از میدان آزادگان جنوبی تاریخ ساز شد.

ثروت گرانبهای ایرانیان به باد رفت

ایران با وجود در اختیار داشتن دومین ذخایر بزرگ گاز جهان، همچنان با بحران ناترازی انرژی…

محموله عظیمی از سرمایه ملی به کشور بازگردانده شد

فرمانده مرزبانی انتظامی از کشف بیش از یک میلیون لیتر سوخت قاچاق در مرزهای آبی جنوب…

جدول قطعی برق امروز تهران ، کرج و سایر استان‌ها (جمعه ۲۷تیرماه)

در اطلاعیه شرکت توزیع برق آمده است: به منظور جبران و تامین بخشی از نیروی برق…

آژیر خطر برای تهران به صدا در آمد ؛ بحران جدی شد

سد لتیان به عنوان یکی از پنج سد اصلی تأمین آب شرب تهران، در شرایط نرمال…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 11 =