فوری | تکلیف سهمیه های بنزین مشخص شد

موسی احمدی، رئیس کمیسیون انرژی، در مورد کاهش سهمیه بنزین گفت: تا کنون هیچ تصمیم خاصی در این زمینه از سوی دولت یا کمیسیون اتخاذ نشده و وضعیت بنزین همانند گذشته ادامه دارد.

رئیس کمیسیون انرژی ادامه داد: در حال حاضر که مصرف‌کنندگان امکان استفاده از ۶۰ لیتر را دارند و جایی هم که ضرورت داشته باشد از کارت‌هایی که در جایگاه است، استفاده می‌کنند. منتها بحث این است که الان که هر راننده و یا یک وسیله نقلیه که کارت سوخت دارد از کارت سوخت خود استفاده کند و اگر ضرورت پیدا کرد، از کارت سوخت جایگاه‌ها استفاده کند.

وی تاکید کرد: هیچ تصمیمی در رابطه با کم کردن و یا زیاد کردن یا افزایش قیمت بنزین تا این لحظه که با شما صحبت می‌کنم، گرفته نشده است.

احمدی درباره بهینه‌سازی مصرف سوخت و انرژی در کشور گفت: در کمیسیون انرژی یکی از موضوعات بسیار مهمی که در دستور کارمان قرار دادیم بحث بهینه‌سازی است، چون خود من اعتقاد دارم که برای رفع ناترازی باید از ۳ طریق اقدام کنیم، نخست بحث سیاست قیمتی است، دیگری بحث سیاست افزایش تولید است و دست آخر هم بحث بهینه سازی است.

وی با بیان این‌که بهینه‌سازی بسیار مهم است، عنوان کرد: ما جلسات متعددی پیرامون بهینه‌سازی با رئیس قوه قضائیه داشتیم و مسائلی را مطرح کردیم،‌ خوشبختانه رئیس قوه قضائیه دستوراتی دادند. شنبه گذشته هم با معاون اول قوه قضائیه با حضور کل معاونین رئیس قوه، دادستان کل کشور و وزیر نیرو  جلسه خوبی داشتیم، در این فضا واقعا در حال پیش‌روی هستیم.

رئیس کمیسیون انرژی تاکید کرد: سیاست خود رئیس مجلس هم بر این است که باتوجه به برنامه توسعه هفتم و احکامی که وجود دارد، بتوانیم راهکارهای در بحث بهینه سازی پیدا کنیم.

قیمت-بنزین

وی یادآور شد: رئیس سازمان بهینه سازی وزارت نفت هم تغییر کرده است، یکی از همکاران ما به آنجا رفته است از ایشان دعوت کرده‌ایم به کمیسیون انرژی بیایند و گزارش جامع و برنامه آینده‌ خود را تشریح کند و به ما هم بدهند تا ما هم به ایشان کمک کنیم. احمدی تاکید کرد: بحث بهینه‌سازی بسیار مهم است؛ پیگیر این هستیم تا منابعی که گرفته می‌شود در مصارفی که مشخص شده است، خرج و هزینه شود. از دیگر اقدامات در زمینه بهینه‌سازی این است که از شرکت‌های خصوصی حمایت کنیم که در این مسئله ورود پیدا کنند تا جلوی هدررفت انرژی گرفته شود.

وی اظهار داشت: یکی از بحث‌هایی که ما در حال حاضر داریم این است که در بحث آب ما حدود ۳۰ الی ۴۰ درصد هدر رفت آب داریم اما اگر بتوانیم جلوی این هدررفت را بگیریم، هم نیاز به تولید را رفع کرده‌ایم و هم این بخش را ارتقا می‌دهیم. نگاه ما بر این است وزارتخانه‌ها برنامه، مشکلات و موانع‌شان را بگویند و در این راستا آن‌ها را حل کنیم.


منبع:

ایلنا



کدخبر:
337489

48 بازدید

مجلس بالاخره مقصر اصلی بحران بنزین را معرفی کرد

خودروها و موتورسیکلت‌های فرسوده نه‌تنها بنزین را هدر می‌دهند، بلکه با آلودگی هوا سلامت جامعه را…

اقتصاد ایران جانِ تازه گرفت | دولت پزشکیان شاهکار کرد

افزایش تولید روزانه ۳۸ هزار بشکه‌ نفت از میدان آزادگان جنوبی تاریخ ساز شد.

ثروت گرانبهای ایرانیان به باد رفت

ایران با وجود در اختیار داشتن دومین ذخایر بزرگ گاز جهان، همچنان با بحران ناترازی انرژی…

محموله عظیمی از سرمایه ملی به کشور بازگردانده شد

فرمانده مرزبانی انتظامی از کشف بیش از یک میلیون لیتر سوخت قاچاق در مرزهای آبی جنوب…

جدول قطعی برق امروز تهران ، کرج و سایر استان‌ها (جمعه ۲۷تیرماه)

در اطلاعیه شرکت توزیع برق آمده است: به منظور جبران و تامین بخشی از نیروی برق…

آژیر خطر برای تهران به صدا در آمد ؛ بحران جدی شد

سد لتیان به عنوان یکی از پنج سد اصلی تأمین آب شرب تهران، در شرایط نرمال…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 4 =