غول‌های جهانی به میدان آمدند | ژاپن دست به کار شد

این قرارداد به دنبال ایجاد یک زنجیره تامین داخلی با همکاری غول‌های فناوری انرژی بادی جهانی خواهد بود.  تحت بخشی از این توافقنامه همکاری، انتظار می‌رود «زیمنس گامسا» که واحد توربین‌های بادی «زیمنس انرژی» است، قراردادی را با تولیدکننده تجهیزات الکترونیکی ژاپنی «تی دی کی» (TDK) امضا کند.

یک مقام وزارت اقتصاد، تجارت و صنعت ژاپن به رویترز گفت: این شرکت ژاپنی قرار است آهنرباهای دائمی برای توربین‌های بادی «زیمنس گامسا» تحویل دهد.

طبق گزارش‌هایی که ماه گذشته منتشر شد، نمایندگان صنعت انرژی بادی فراساحلی به دنبال شرایط مزایده و مالی بهتر از سوی دولت ژاپن هستند تا به شرکت‌ها در توسعه پتانسیل صنعت بادی فراساحلی این کشور کمک کنند.

ژاپن برنامه‌ای برای توسعه پروژه‌های بادی فراساحلی با ظرفیت کلی ۱۰ گیگاوات تا سال ۲۰۳۰ و ۳۰ تا ۴۵ گیگاوات تا سال ۲۰۴۰ دارد. این کشور تاکنون سه مزایده برای اعطای ظرفیت برگزار کرده است، اما توسعه‌دهندگان بزرگ در بحبوحه موانع موجود در این بخش در سطح جهانی، افزایش هزینه‌ها و تاخیر در زنجیره تامین، گزینه‌های خود را در ژاپن بازبینی می‌کنند.

به گفته منابع متعدد صنعتی، دولت ژاپن سرگرم بررسی تمدید مدت زمان پروژه‌ها از ۳۰ سال فعلی، به ۴۰ سال و اجازه دادن به کشتی‌های غیرژاپنی برای فعالیت در مناطق بادی فراساحلی است.

این صنعت همچنین به دنبال برگزاری مزایده‌های ظرفیت برای قراردادهای برق چند ساله و تخفیف مالی به شکل یارانه یا تخفیف مالیاتی برای کاربران بزرگ صنعتی است تا آنها را به امضای قراردادهای «خرید برق بلندمدت» با توسعه‌دهندگان پروژه‌های بادی تشویق کند.

صنعت بادی فراساحلی در حال حاضر از برنامه‌های بلندپروازانه قبلی خود در ژاپن عقب‌نشینی کرده است. شرکت میتسوبیشی،  اوایل امسال، اعلام کرد که «به دلیل تغییرات اساسی در محیط اقتصاد کلان»، در حال بررسی برنامه‌های تجاری خود برای پروژه‌های تولید برق بادی فراساحلی ژاپن است.

بر اساس گزارش اویل پرایس، شرکت «اورستد» که بزرگترین توسعه‌دهنده پروژه‌های بادی فراساحلی جهان است، سال گذشته اعلام کرد که فعالیت‌های توسعه‌ای در ژاپن را از اولویت خارج می‌کند.

 

کانال تلگرام گسترش نیوز

اینستاگرم گسترش نیوز


منبع:

ايسنا



کدخبر:
355456


پریا ابراهیمی

17 بازدید

مجلس بالاخره مقصر اصلی بحران بنزین را معرفی کرد

خودروها و موتورسیکلت‌های فرسوده نه‌تنها بنزین را هدر می‌دهند، بلکه با آلودگی هوا سلامت جامعه را…

اقتصاد ایران جانِ تازه گرفت | دولت پزشکیان شاهکار کرد

افزایش تولید روزانه ۳۸ هزار بشکه‌ نفت از میدان آزادگان جنوبی تاریخ ساز شد.

ثروت گرانبهای ایرانیان به باد رفت

ایران با وجود در اختیار داشتن دومین ذخایر بزرگ گاز جهان، همچنان با بحران ناترازی انرژی…

محموله عظیمی از سرمایه ملی به کشور بازگردانده شد

فرمانده مرزبانی انتظامی از کشف بیش از یک میلیون لیتر سوخت قاچاق در مرزهای آبی جنوب…

جدول قطعی برق امروز تهران ، کرج و سایر استان‌ها (جمعه ۲۷تیرماه)

در اطلاعیه شرکت توزیع برق آمده است: به منظور جبران و تامین بخشی از نیروی برق…

آژیر خطر برای تهران به صدا در آمد ؛ بحران جدی شد

سد لتیان به عنوان یکی از پنج سد اصلی تأمین آب شرب تهران، در شرایط نرمال…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 5 =